2013. augusztus 24., szombat

Iseeka gyermek őrző-követő MOST FÉLÁRON 3NAPIG! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az Iseeka a nyugalom rádiófrekvenciás záloga.
Egy, a szülőnél maradó kézi egységből és egy könnyű, zárható, tehát a gyerek által nem levehető, jeladós csuklópántból áll. Előbbi folyamatosan figyeli az előre megadott távolságot (max. 400 m), amin belül a gyerek biztonságosan játszhat. Amennyiben a gyermek a elhagyja az előzetesen beállított távolságot, azaz a komfortzónát, a csuklópánt fénnyel és hanggal jelez a gyereknek, a szülőnek pedig rezeg és hangot ad a kézi egység. A komfortzóna max. 400 m, ezen belül szabadon választható, ki milyen messzire engedi el gyermekét. Ez egy bevásárlóközpontban lehet kevesebb, egy nagyobb játszótéren, réten, erdőben több. Ha gyermekünket vissza akarjuk hívni, csak kiválasztjuk a „ vissza a szülőhöz” menüpontot, és jelez a gyermeknek, hogy ideje visszafordulni. Ha nem reagálna, a kézi modul erősebb antennája és keresőprogramja további kb. 120 m távolságig segít rábukkani, azaz megnyugtató, bő fél kilométeres „ pórázon” tarthatod szemed fényét. Az a fantasztikus, hogy ha elveszik gyermekünk, meg is találjuk az eszköz segítségével, mivel megmutatja az irányt, merre induljunk, és ahogy közelítünk egyre hangosabban jelez.
Bel- és kültérben is, így pl. bevásárlóközpontokban, strandon, parkokban ideális segítőtárs, csakúgy, mint óvodai-iskolai kirándulásokon, csoportos utazásokon, mert a kézi egység egyidejűleg akár 16 csuklópántot képes figyelni (mindegyikhez külön név rendelhető). A vízálló, jeladós pánton pánikgomb is van, így a gyerek maga is riaszthat, ha segítségre szorul. Utóbbiba gombelem, a szülőnél maradó készülékbe AAA elem passzol.
Az Iseeka egy kézi egységből a szülőnek, és egy jeladós, gyerekzáras csuklópántból áll a gyermeknek (a gyermek magától nem tudja levenni, mert a "kulcs" a szülőnél van)
Megnyugtató segítő plázákban, udvaron, nagyobb kertben, vízparton (1 méterig vízálló)
Egy kézi modul akár 16 csuklópántot képes figyelni, így csoportos utazásokhoz is ajánlott, a készülékek nem igényelnek net- vagy telefonkapcsolatot, működtetésük ingyenes


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2013-08-27 09:20
. Iseeka gyermek őrző-követő MOST FÉLÁRON 3NAPIG! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése