2013. június 23., vasárnap

HDD pack vegyes hibás! 1 hétig ! Raktársöprés!(14) - Jelenlegi ára: 500 Ft


Elöször is köszönöm , hogy megtekintette az aukciómat.
Eladó  a képen látható termék. Az ár a képen látható összes termékre vonatkozik.
A merevlemezek állapota ismeretlen, némelyik tesztelt  és a képen látható hibával rendelkezik. Csak az licitáljon aki a termék hibás mivoltát tudomásul vette és enek ellenére meg szeretné vásárolni. Egyéb információt szívesen adok de senki ne kérje, hogy teszteljem vagy hdd sentinel képet küldjek. Idő hiányában ezt nem tudom megoldani. A licit lejártáig csak ritkán vagyok elérhető.
Csere nem érdekel!
A termékre  garanciát nem tudok vállalni!
További termékeim
 
Vásárlási feltételek:
Postaköltség a vevőt terheli. Esetleg siófoki személyes átvétel megoldható, személyes átvétel esetén megtekinthető, amennyiben lehetséges akár ki is próbálható!
Kérem, a nyertes licitáló 1 héten belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-48 óra. Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként és utánvétes küldést nem vállalok! Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha ,, úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált" vagy ,, a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki"). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig.
 
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-28 20:27
. HDD pack vegyes hibás! 1 hétig ! Raktársöprés!(14) - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése