2013. július 26., péntek

A páciens - Rémálom az agysebészeten - Jelenlegi ára: 1 299 Ft


Dr. Jessie Copeland azt csinálja, amit legjobban szeret: elismert idegsebész, a műtőn kívül pedig a laboratóriumban tevékenykedik, egy kicsiny robot fejlesztésén munkálkodva, amely forradalmasíthatja az agysebészetet. A robot neve ARTIE - asszisztált robotizált szövetbeemelésre és kivételre alkalmas berendezés, izgalmas keveréke a biomechanikának és a radiológiának, amely egyszer képes lesz majd a manapság operálhatatlannak tartott tumorok ellátására. Ám addig még hónapok vannak hátra... legalábbis Jessie így gondolja, ám főnöke beveti a robotot, és ezzel nagy vihart kavar.
A kórházat ellepik az újságírók, és keresik telefonon kétségbeesett betegek, akik már csak ebben az életmentő eljárásban reménykednek. A nyilvánosság eljut a Föld leggonoszabb emberéhez is: Claude Malloche gyorseszű, zárkózott és könyörtelen. Agytumorban szenved. Ideje szemügyre vennie a kórházat, ahol segíthetnek rajta.
Igazi rémálom veszi kezdetét, és csak Jessie van tisztában vele, mi forog kockán. Az agysebészetben nincs garancia, Malloche pedig azt akar, és csúnyán megfenyegeti Jessie-t. A katasztrófa karnyújtásnyira van, és emberéletek ezreiről lehet szó...
Oldalak száma: 432db
Új könyv!



Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 15:07
. A páciens - Rémálom az agysebészeten - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése