2013. július 31., szerda

FÉLDRÁGAKŐ óriási ACHÁT GYŰRŰ, állítható - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Kérlek, csak abban az esetben licitálj légy szíves, ha valóban szeretnéd megvásárolni ezt a terméket és elfogadod, hogy
nem tudom személyesen átadni!
ha te leszel az aukció nyertese, két automatikus levelet fogsz kapni, az egyikben részletesen tájékoztatlak a fizetés feltételeiről.
Részemről ez az első jelentkezés, erre várom mielőbbi válaszodat köszönettel!
a kő mérete: 40x15 mm
postaköltség: 370. forint
A SZÍN FÜGG A MONITORTÓL!!!
Kapcsolódó csillagjegyek
Leginkább a bika, ikrek, rák, skorpió csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Lelki hatásai
A lakásban kihelyezve felfogja a negatív energiákat és távol tartja a haragot az emberektől. Segít a hirtelen harag ellen, vizsgadrukknál, tanulási nehézségeknél, támogatja az érzékenységet, az eszességet és a szakmai alkalmasságot.
Az ókorban az achátot gyakran védő amulettként viselték. Szerencsehozó hatásáról is írtak. Az achát biztonságot és a megelégedettség érzését adja nekünk. Különösen a gyerekek találnak nyugalmat és biztonságot az achát geodában. Az achát támogatja az érzékeny, realista és pozitív gondolatokat.
Fizikai hatásai
Fejfájás, láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára, gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre. Segítő és védelmező terhességnél, epilepszia ellen. Az achát ismert védőkő kígyómarás és villámcsapás ellen. Megóv a haragos szellemektől és semlegesíti a mérget.
A fehér achát békeachátként is ismert, tiszta fehér színén keresztül békés és nyugtató energiát kölcsönöz, ami megszabadítja a fej és szív területet a nehéz terhektől. Ezáltal újra nyugodt és tiszta gondolatokat hoz és feloldja bennünk a szorongást és a nyugtalanságot.
Egyéb jellemzők
A férfiak az achát viselésén keresztül a hölgyeknél felébreszthetik a szerelmet, viselője alkalmas lesz dönteni igaz és hamis barátok között. A szónokok érthetőbben beszélnek az achát által a publikumnak.



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-08-18 22:17
. FÉLDRÁGAKŐ óriási ACHÁT GYŰRŰ, állítható - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése